La implinirea a 9 ani de la aparitia primului numar , publicatia Energy-Center, va invita la ce-a de-a treia editie a galei “Premiile Energy-Center”. O seara cu stele pentru a onora pe “cei mai buni dintre cei mai buni

Intr-un an plin de transformari pentru piata de energie din Romania, cu implicatii profunde asupra companiilor din domeniu, gala “Premiile Energy-Center” marcheaza o noua etapa a maturitatii sistemului energetic bucurandu-se de prezenta autoritatilor si celor mai buni specialisti din piata de energie electrica si gaze naturale.

Alaturi de importanți reprezentanți ai guvernului român, ai comunitatii din sectorul energetic si reprezentanți ai societatii civile, vom sarbatori succesul elitei energetice.

Premiile Energy-Center sunt consacrate sa recunoasca meritele de exceptie  a celor mai performante și inovatoare companii care activeaza in domeniul energetic din Romania.

Echipa Energy-Center respecta, pretuieste și sustine valorile.

Evenimentul se va desfasura in data de 12 martie 2020, Hotel Marshal Garden 5*,  Restaurant, etaj 6, Calea Dorobantilor nr. 50B, Sector 1, Bucuresti

Agendă:

  • 18:00-18:30:  Înregistrarea invitatilor, Welcome / gustare
  • 18:30-19:30:  Ceremonia de premiere
  • 19:30-20:30:  Moment artistic – Cristi Dumitrascu
  • 20:30-22:00:  Cină & Degustare de vin

Va asteptam la Gala Energy-Center sa onoram “valorile” !

RSVP: Alexandru Moldovan – redactia@energy-center.ro / M: 0746 164 127

Partenerii evenimentului: