Publicatia Energy-Center.ro, in colaborare cu Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei-ANRE, organizeaza  in data de 13 decembrie 2016 dezbaterea:

„Rolul furnizorilor de ultima instanta in piata concurentiala, dupa liberalizarea totala a pietei de energie electrica”

Deschiderea pietei concurentiale pentru furnizorii de ultima instanta va fi o provocare atat pentru actualii furnizori, cat si pentru cei ce doresc sa intre pe acest segment al pietei, incepand cu anul 2018.

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei a inceput pregatirea pentru desemnarea concurentiala a  Furnizorilor de Ultima Instanta si a comandat un studiu care a fost deja finalizat si se afla in analiza specialistilor ANRE.

In premiera, la dezbaterea noastra, ANRE va prezenta unele aspecte   privind desemnarea concurentiala a FUI, precum si o perspectiva a masurilor ce vor urma a fi luate la nivel de reglementare. In cadrul dezbaterii vor putea sa-si exprime punctul de vedere principalii furnizori de pe piata de energie electrica din Romania, contribuind astfel la implementarea unor masuri in concordanta cu  necesitatile de deschidere a pietei concurentiale si pe acest segment.

La dezbaterea noastra sunt invitati reprezentanti ai Ministerului Energiei, ai Consiliului Concurentei, AFEER, precum si principalii furnizori de energie electrica prezenti pe piata din Romania.

Dezbaterea va avea loc in data de 13 decembrie 2016, Capital Plaza Hotel, Sala Ion Mincu (www.capitalplaza.ro) in intervalul orar 09:30 – 13:30 .

Convinşi fiind de oportunitatea acestui eveniment pentru institutia pe care o reprezentaţi, vom fi onoraţi de participarea Dumneavoastră la această dezbatere.

Cu stima,
Alexandru Moldovan
Redactor sef Energy-Center.ro
E-mail: redactia@energy-center.ro
Mobil: 0746 164 127